Het Gezonde Leven

Samen naar Vitaal!

Wil je een gezond en gelukkig leven? Het Gezonde Leven kan je helpen, vandaag nog. Start vandaag met meer bewegen, gezonder eten en de juiste balans.

Image

Ik start vandaag!

Vanaf vandaag ga jij je beter voelen en werken aan een gezonde leefstijl. In het verleden ging je vaker van start, maar je bereikte niet het resultaat wat je beloofd was of wat je verwachtte. En je baalt dat je het steeds niet volhoudt. Met Het Gezonde Leven ga je aan de slag met kleine stapjes en haalbare doelen. Maar de eerste stap zet jij. Vandaag!

Veranderen van gewoontes

Het komt uiteindelijk allemaal neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Je hebt vast al wel eens wat geprobeerd, en wat bleek? Het effect was vaak tijdelijk. Daarbij pakte je dan misschien een dieet vast. Of ging je aan de slag met een beweegprogramma. Het blijft altijd lastig om het dan vol te houden. Je moet op zoek naar een combinatie, een totaaloplossing, die wél werkt.

Dat zou zo maar eens kunnen betekenen: meer en plezierig bewegen, gezond eten en voldoende rust. Dit alles in de juiste combinatie met de juiste dosis. En dat betekent, niet teveel, niet te weinig.

Hoe ga ik van start?

Met kleine stapjes en een haalbaar doel ga jij gegarandeerd resultaat bereiken. Het is heel simpel. Eerst doe je de check. Dit is gratis en online te doen. Deze check helpt jou te kiezen waar je mee van start gaat. Wil jij meer bewegen, of juist gezonder gaan eten, wil je meer rust in je leven of juist meer energie? Na de check zoek je een bij jouw doel een coach. Deze Vitality coach neemt een gezondheidstest bij je af zodat je weet waar je staat. Daarna stellen jullie samen een plan op.

Image