Harm Rovroy – Fysiotherapie De Schooten – Den Helder

Fysiotherapie de Schooten

Fysiotherapie de Schooten zet u terug in uw kracht, samen naar vitaal!

Harm Rovroy

Fysiotherapeut - nek,schouder arm therapeut - medisch fitness trainer
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
79034876804

Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de  Haarlemse Academie voor Fysiotherapie, na de HAVO op het OSG Nieuwediep in Den Helder. Ik ben opgegroeid  als kind van een marineman, wat mij uiteindelijk een baan heeft opgeleverd hier in de praktijk in 1983, omdat men op zoek was naar iemand met binding met Den Helder.

Ik ben fysiotherapie gaan studeren nadat ik in 1974 in het ziekenhuis lag en hier voor het eerst met fysiotherapie in aanraking kwam. Het leuke van ons werk is mensen inzicht te geven in hun manier van bewegen en de gevolgen hiervan, zodat men beter begrijpt hoe om te gaan met klachten en hoe  deze voorkomen kunnen worden.

In de praktijk zijn mijn  interessegebieden :  orthopedische-, nek-schouder en armklachten (opleiding  Stenvers)  en ben ik namens de praktijk aangesloten bij het Rug- en ook het Orthopedie netwerk. Naast reguliere fysiotherapie verzorg ik ook de medisch fitness op de praktijk aan de Waterkeringsweg, waar men onder begeleiding kan trainen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met  stedenreizen, tennissen, fotograferen en de computer. Verder ben ik gehuwd en heb twee kinderen.

Terug naar overzicht