Jelle Kleywegt – Fysiotherapie De Schooten – Den Helder

Fysiotherapie de Schooten

Fysiotherapie de Schooten zet u terug in uw kracht, samen naar vitaal!

Jelle Kleywegt

Fysiotherapeut - Medical Tape Secialist - Dry Needling Specialist
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
19911230304

Vanaf dat ik 12  jaar oud was wist ik dat ik  fysiotherapeut  wilde worden. Na de Havo ben ik dus de opleiding fysiotherapie gaan volgen in Amsterdam en heb deze 21 april 2009 versneld afgerond. 3 Mei 2009 ben ik in deze praktijk begonnen als waarnemer, waar ik na een jaar in vast dienst mocht komen.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij meerdere voetbalclubs (WGW, FC Den Helder en AFC AJAX) waar ik de nodige sportblessures heb gezien en behandeld. Op dit moment ben ik nog werkzaam bij M.S.V. Zeemacht waar ik de fysiotherapeut ben van het eerste elftal van de heren in het zaalvoetbal. Tijdens mijn werk bij AFC Ajax heb ik in 2012 de cursus medical taping mogen volgen waar ik nog zeer regelmatig gebruik van maak.

Naast dat ik in de praktijk werk, ben ik ook degene die de meeste aan huis behandelingen doe waardoor ik ook regelmatig te vinden in o.a. verzorgingshuis de Golfstroom. In oktober 2015 heb ik de cursus psychogeriatrie gevolgd en wil mij in  de toekomst mij graag verder specialiseren in deze doelgroep.
Verder ben ik gehuwd en heb een jong dochtertje.

Terug naar overzicht